Novinky
05.03.2020
Kapsičky na kola v novém provedení
Nová kolekce vyšívaných i veselých kapsiček na kolo s mojí úžasnou modelkou.  https://www.sufik.cz/kapsy-na-kolo číst celé
05.03.2020
Vzorníky
Vzorník nepromokavých látek  Vzorník bavlny na vložky číst celé
04.01.2020
Nový design e-shopu
O vánocích jsem spustila nový design webu. Jak se vám líbí? Je přehlednější? Co byste vylepšili? Napište mi na sufik@centrum.cz číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Mgr. Aleně Fojtíkové, se sídlem Na Chobotě 1342/2, Praha 6,  IČ 86624849 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jakou vybrat vložku do kočárku?
25.05.2020
Jakou vybrat vložku do kočárku?
Chcete si nechat ušít vložku a nevíte jakou? Tenhle blog vám poradí! číst celé
Co vybrat na kočárek Easywalker
03.05.2020
Co vybrat na kočárek Easywalker
Doplňky na míru kočárkům Easywalker Sky, Qtro, Duo. Přehled mé nabídky a rady, co vybrat. číst celé
Pošli fotku, máš poštovné zdarma
01.05.2020
Pošli fotku, máš poštovné zdarma
Tak jsem si říkala, že by se takový drobný blog hodil. A k němu i aktuální fotky nejen nafocené mnou, ale i přímo zboží v akci od vás, zákaznic (no ob... číst celé
Informace pro zákazníky
  • Dodání - odesílám 2x týdně 
  • Doprava - Zásilkovna na pobočku, na adresu 
  • Osobní odběr - Praha Řepy po dohodě
Sledujte nás na FB a Instagramu

Kontaktuje nás
Logo
www.sufik.cz
Po-Pá, 8.30-15
© Sufik 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.