hodnocení zákazníků
Náš kočárek EW Sky nemá polohování nožiček. Díky Sufiku a jeho polohování se dvěma deskami má synek pohodlí, i když spinká. Navíc jsme objednali pod stromeček krásnou vložku do kočárku s liškami. Nejsem odborník, ale pro mě je práce velmi precizní.
Vzhledem k stávající situaci jsem musela vybírat ze skladových položek, ale i tak jsem nadšená a děkuji.
Dodání bylo též bez problémů a bleskové.
Držím pěsti českým šikovný ručkám a vřele doporučuji.
12.11. Aneta L.
 
Dobrý den, moc dekuji za boudu i deku,oboji vypada nadherne,uz provadime testovaci jizdu;) 
Moc diky!  14.10. Lucie P.
 

Dobrý den. Dostala jsem teď objednávku. DĚKUJI!!!! Jsem nadšená, to je krásný!! Máte zlatí ruce! Děkuji mnohokrát ☺️🤗 14.10.2020 | paní Yana 

Vše v pořádku, bleskové dodání, krásné kabelky, velká spokojenost. 2.10.2020 | he-lampone
 
Dobře vymyšleno a dobře ušito! Díky 1.10.2020 | Deny M
 
Sedák je prezizně ušitý a sedí naprosto přesně. Rychlé doručení. Moc děkuji a doporučuji! 24.9.2020 | liibii
 
Super pouzdro pro člověka s rovnátky, který potřebujeme mít u sebe neustále kartáček s pastou. Pohodlně se do něj vejde i malé zrcátko. Navíc je moc pěkné! 22.9.2020 | hennessy

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.sufik.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.sufik.cz
  1. Mgr. Alena Fojtíková, se sídlem Na Chobotě 1343/2, Praha 6, IČ 86624849 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Mgr. Alenou Fojtíkovou tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Ing. Marcela Fojtíková, Součkova 9, Praha 6, účetní

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese sufik@centrum.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.sufik.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Jakou vybrat vložku do kočárku?
25.05.2020
Jakou vybrat vložku do kočárku?
Chcete si nechat ušít vložku a nevíte jakou? Tenhle blog vám poradí! číst celé
Co vybrat za doplňky na kočárek Easywalker
03.05.2020
Co vybrat za doplňky na kočárek Easywalker
Doplňky na míru kočárkům Easywalker Sky, Qtro, Duo. Přehled mé nabídky a rady, co vybrat. číst celé
Pošli fotku, máš poštovné zdarma
01.05.2020
Pošli fotku, máš poštovné zdarma
Tak jsem si říkala, že by se takový drobný blog hodil. A k němu i aktuální fotky nejen nafocené mnou, ale i přímo zboží v akci od vás, zákaznic (no ob... číst celé
Informace pro zákazníky
  • Dodání - odesílám 2x týdně 
  • Doprava - Zásilkovna na pobočku, na adresu 
  • Osobní odběr - Praha Řepy po dohodě
Sledujte nás na FB a Instagramu

Kontaktuje nás
Logo
www.sufik.cz
Po-Pá, 8.30-15
© Sufik 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.